Netwerk Integratieve Massage

Netwerk Integratieve Massage BE

Masseur/Masseuse Netwerk Integratieve Massage

← Overzicht masseurs/masseuses

Zachte Zorg » Ivette De Groof

Lodewijk De Vochtlaan 8
3001 Heverlee
016.20.10.35

www.zachtezorg.be

In mijn massagepraktijk “Zachte Zorg” bied ik - langs de taal van het lichaam - ontspanning, zorg en “heelwording”.

Als verpleegster was dit altijd de rode draad die mijn leven richting gaf, maar de klassieke geneeskunde bood me niet de voldoening die ik zocht in de benadering van de totale mens.

Integratieve ontspanningsmassage is de kern van mijn aanbod. Andere massagevormen: Samudra, Lomi-Lomi, fybromyssage, hydromedmassage, holistic pulsing, stoelmassage zorgen ervoor dat wie op me beroep doet een aangepaste keuze kan maken. Veel van deze technieken worden ook in de integratieve massage verweven zodat een menu echt op maat ontstaat. Voor een overheerlijke massage-ervaring zorgt de vierhandenmassage, die ik samen met mijn echtgenoot verzorg.

Massage is het middel. Door liefdevolle aanraking, heilzame inwerking op de spanningen in het lichaam, respectvolle aanwezigheid krijgt de cliënt de ruimte tot ontspanning, de kans om bij zichzelf te komen, om de stukjes van zijn leven terug aan elkaar te rijgen.

Een sterkere exploratie van de helende kracht wordt aangeboden in behandelingen van cranio-sacrale relaxatie, causale voetreflexologie, S.T.E.R-therapie, M.I.R.-massage, Reiki, Bachbloesemtherapie, lymfedrainage.